Η ROYAL CANIN® Ageing 11+ Sterilised είναι μια ξηρά τροφή με κροκέτες κατάλληλη για στειρωμένες γάτες ηλικίας 11 ετών και άνω. Σχεδιασμένη για - και δοκιμασμένη με - ηλικιωμένες γάτες, η ROYAL CANIN® Ageing 11+ Sterilised διαθέτει εύκολες στην κατανάλωση κροκέτες για να προσφέρει στη γάτα σας μια ευχάριστη εμπειρία γεύματος. Αυτή η φόρμουλα, με το σύμπλεγμα HealthyAge7™, παρέχει ένα ακριβές θρεπτικό μείγμα σχεδιασμένο για να βοηθά στη διατήρηση επτά βασικών διαστάσεων υγείας και ζωντάνιας στις ηλικιωμένες γάτες
Η ROYAL CANIN® Ageing 11+ Sterilised είναι μια ξηρά τροφή με κροκέτες κατάλληλη για στειρωμένες γάτες ηλικίας 11 ετών και άνω. Σχεδιασμένη για - και δοκιμασμένη με - ηλικιωμένες γάτες, η ROYAL CANIN® Ageing 11+ Sterilised διαθέτει εύκολες στην κατανάλωση κροκέτες για να προσφέρει στη γάτα σας μια ευχάριστη εμπειρία γεύματος. Αυτή η φόρμουλα, με το σύμπλεγμα HealthyAge7™, παρέχει ένα ακριβές θρεπτικό μείγμα σχεδιασμένο για να βοηθά στη διατήρηση επτά βασικών διαστάσεων υγείας και ζωντάνιας στις ηλικιωμένες γάτες: Όρεξη και βάρος: Εξαιρετικά εύγευστη και πλούσια σε ενέργεια για να υποστηρίζει μια υγιή όρεξη και να βοηθά στη διατήρηση ενός ιδανικού βάρους. Πέψη: Περιέχει πρεβιοτικές ίνες και πρωτεΐνες υψηλής εύπεπτης απορρόφησης για την υποστήριξη της υγιούς πέψης. Κινητικότητα: Περιέχει EPA & DHA και χονδροϊτίνη για την υποστήριξη της υγείας και της κινητικότητας των αρθρώσεων. Δέρμα και τρίχωμα: Η συμπερίληψη λινολεϊκού οξέος και ψευδαργύρου βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και του τριχώματος. Νεφρά: Περιέχει πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένα επίπεδα φωσφόρου για την υποστήριξη της υγείας των νεφρών. Εγκέφαλος και όραση: Περιέχει τρυπτοφάνη, EPA και DHA, ταυρίνη και βιταμίνη Α για την υποστήριξη της γνωστικής λειτουργίας και της όρασης. Ανοσία: Περιέχει βιταμίνες C και E, λουτεΐνη, ταυρίνη, βήτα-καροτίνη και λυκοπένιο για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.
Η υποστήριξη της υγείας του κατοικίδιου ζώου σας είναι η προτεραιότητά μας. Γι' αυτό στη Royal Canin, η ομάδα των επιστημόνων μας δημιουργεί φόρμουλες προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες της γάτας και του σκύλου σας, χρησιμοποιώντας θρεπτικές ουσίες υψηλής ποιότητας και λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ (ανά kg): Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A: 15300 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, Βιταμίνη E: 460 mg, Βιταμίνη C: 370 mg, Ταυρίνη: 2,3 g, Τρυπτοφάνη: 4,6 g, Σίδηρος (3b103): 34 mg, Ιώδιο (3b201, 3b202): 3,5 mg, Χαλκός (3b405, 3b406): 11 mg, Μαγγάνιο (3b502, 3b504): 45 mg, Ψευδάργυρος (3b603, 3b605, 3b606): 130 mg, Σελήνιο (3b801, 3b811, 3b812): 0,05 mg - Αντιοξειδωτικά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ